PostCovid NL helpt iedereen met langdurige coronaklachten grip op hun leven te krijgen. Op een manier die past, zodat iemand weer vooruit kan. Dit doen we door: 

  • Betrouwbare en begrijpelijk informatie 

  • Belangenbehartiging  

  • Lotgenotencontact (online en fysiek) 

PostCovid NL-directeur Michael Rutgers: ‘We zien dat mensen met Long Covid na bijna drie jaar nog steeds zoekende zijn en zich niet altijd herkend en erkend voelen. Met PostCovid NL strijden we voor erkenning, nieuwe oplossingen en de beste zorg en ondersteuning bij overheden, zorg- en onderzoeksinstellingen, zorgverzekeraars en werkgevers. Maar ook in de Tweede Kamer komen we op voor de belangen van onze achterban​’.  

Met een donatie steun je deze strijd. Dus kom in actie! 

  • Doe een gift via Tikkie of maak geld over

Scroll naar beneden, je ziet in het blok een roze button 'ja ik help mee’. Door hierop te drukken kun je rechtstreeks via Tikkie geld naar ons overmaken.  

Wil je een gift overmaken via internetbankieren? Dat kan naar IBAN rekeningnummer: NL 50 ABNA 0575255250. Wil je bij het overmaken PostCovid NL invullen bij omschrijving / betalingskenmerk? 

  • Organiseer een actie  

Iedereen jong of oud, wel of geen Long Covid, kan een actie starten.   

Monique maakt sieraden, verkoopt ze en doneert de winst aan PostCovid NL. Dat geeft haar voldoening en ze helpt hiermee mensen met Long Covid.  

  • Help als bedrijf 

Je kunt ons ook als bedrijf steunen. Neem dan contact met ons op via postcovidnl@longfonds.nl.

Het Zilvermuseum steunt ons bijvoorbeeld door de opbrengst van een expositie aan ons te schenken. En zo zijn er meer voorbeelden. 

Heb je vragen over een actie, stuur dan een mailtje naar postcovidnl@longfonds.nl.  

Word donateur

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid