Ben al ziek vanaf 11 jan '24. Begonnen met loopneus, spierpijnen, huidpijn, hoofdpijn, vieze smaak in de mond, geen eetlust, diaree, kortademig, onlangs door de benen gezakt. Wat ik nu nog over houd is kortademig en enorme vermoeidheid, maag en darmklachten, diaree. Voorts niets meer, maar deze blijven hardnekkig zitten. Veel medicatie heb ik niet gekregen behalve dafalgan, sinutab, enterol, tasectan en buscopan waarvan ik zelf alles heb moeten zoeken wat eventueel zou kunnen helpen. Niets van de dokter. Tot nu toe helpt niets echt. Iemand enige ervaring met dit of enige tips. Grtjs 

Je bent nog niet ingelogd. Log in om te kunnen reageren.

Sim23 2 maanden geleden

Hi! Wat super vervelend en herkenbaar. Ik gebruik op advies van de maag/darm/leverarts macrogol (dagelijks 20g). Dat is het enige dat een beetje werkt en de ergste verstopping of diarree afremt. Ik heb van hypnotherapie tot holistisch therapie, van dietiek tot logopedist al ongeveer alles geprobeerd. Voedingsadviezen zoals stoppen met koolzuur, alcohol, frisdrank en max 2 koffie heeft ook wel wat effect merk ik. Maar dat had je wellicht zelf al ontdekt. Sterkte, ik hoop dat je klachten wat zullen verlichten!

europesecentralebank 1 maand geleden

Ik heb PDS, had ook al voor covid chronisch darmklachten. Ik sla ontbijt liever over, dat helpt mij tegen pijn en opgeblazen gevoel — met de LC ben ik PEA (drogist) tegen de pijn gaan gebruiken, toen werd chronische diarree al minder erg; nu met gebruik LDN (op recept) erbovenop heb ik er helemaal geen last meer van (je kunt de verdere beschrijving van die stoffen met de zoekfunctie elders op dit forum terugvinden). Vermoeidheid hiermee bij mij ook minder, maar niet weg.

Sterkte!


Easyy 3 weken geleden

Vervelend om te horen.

ik vermoed dat ik ook long covid heb, heb namelijk vreselijke maag en darm klachten (en meer) nadat ik 4 jaar geleden ontzettend ziek werd. Er bestonden toen geen corona testen dus heb dit nooit kunnen achterhalen. Binnenste buiten gekeerd door specialisten, maar ben kerngezond ondanks ik me nog nooit zo slecht heb gevoeld. Ik lees overigens steeds meer over Corona en de invloed op je spijsvertering.

Het lijkt erop dan wanneer ik over mijn grens ga, ik weer misselijk wordt, opgeblazen en diarhee krijg. Als het echt niet meer te doen is slik ik maagtabletten  wat lijkt te helpen. Daarnaast neem ik regelmatig pro en prebiotica.Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid