PostCovid NL zet zich elke dag in voor meer perspectief voor mensen met Long Covid. Dat is hard nodig want deze relatief nieuwe ziekte kent nog geen duidelijke oorzaak of behandeling. PostCovid NL helpt iedereen met langdurige coronaklachten grip op hun leven te krijgen. Op een manier die past. 

Hoe doen we dat?

Lotgenotencontact

PostCovid NL organiseert lotgenotencontact door zelfsupportgroepen. Online maar ook op locaties in heel Nederland. Ook hebben we nu specifieke groepen voor bijvoorbeeld jong volwassenen. Daarnaast hebben we een forum waarop tips en steun gedeeld kunnen worden.

Belangenbehartiging

We zitten aan tafel als belangrijke beslissingen rondom Post-Covid worden genomen. We hebben inmiddels een groot netwerk opgebouwd in de politiek en daarbuiten. Ook werken we samen met alle partijen die ons versterken in onze missie. Regelmatig brengen wij onze standpunten in bij debatten en in de media. 

Betrouwbare informatie

We steunen mensen door veel inhoudelijke artikelen en brengen we het laatste nieuws. Dit doen we op onze socials en onze nieuwsbrief.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

PostCovid NL gaat steeds meer op eigen benen staan. Om zelf subsidieaanvragen te kunnen doen en in een kleinere omgeving sneller te kunnen schakelen, gaan we verder als een zelfstandige stichting. Met Longfonds als ervaren patiëntenorganisatie achter ons. Voor dit alles hebben we eigen donateurs nodig.

Ja, ik word donateur en steun PostCovid NL met 25 euro per jaar

Jouw gegevens

Aanhef *
Adresgegevens
Vul postcode in zonder spatie. Bijvoorbeeld: 3241AB
Machtiging

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid