zelfsupportgroep cognitief

Een zelfsupportgroep bestaat uit maximaal acht personen en duurt maximaal twee uur met een pauze. De groep komt zes keer bij elkaar afhankelijk van de wensen van de groep.

Tijdens deze bijeenkomsten kun je mensen ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt. Je kunt ervaringen delen over het omgaan met de gevolgen van Post-Covid. Het doel is op een positieve manier van elkaar te kunnen leren en elkaars steun te ervaren. En er zo beter mee om te gaan.

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door Hersenletsel.nl. Zij hebben veel ervaring met cognitieve klachten na ziekte en met supportgroepen. De gespreksbegeleider is een vrijwilliger van patiëntenvereniging Hersenletsel.nl. Deze persoon heeft zelf geen post-covid, maar wel ervaring met de cognitieve problematiek. Iedereen in de groep is verantwoordelijk voor een prettige en veilige sfeer. De gespreksbegeleider is contactpersoon en zorgt dat het groepsproces goed verloopt dus bijvoorbeeld dat iedereen aan het woord komt. De groep bepaalt na zes bijeenkomsten samen hoe verder. De gespreksbegeleider zal dit met de groep bespreken.

Na inschrijven ontvang je een bevestiging van PostCovid NL en daarna een uitnodiging, uiterlijk een week voor de eerste bijeenkomst.

Heb je vragen over deze bijeenkomsten, mail deze dan naar postfysiek@longfonds.nl

Een overzicht met alle plaatsen, data en tijden staat onderaan deze pagina.

 

  Bijeenkomsten

  Kies hier de bijeenkomst die bij jou past. Je ziet de plaats en startdatum van de eerste bijeenkomst. Daarna volgen er nog twee bijeenkomsten. Voor hersenletsel nog vijf bijeenkomsten.

  Bekijk op de Bijeenkomsten PostCovid NL op een locatie of Bijeenkomsten gericht op cognitieve problemen, alle data en tijden.
  Welk type bijeenkomst wil je bijwonen?
  Je kunt hier kiezen voor een bijeenkomst georganiseerd van PostCovid NL of een bijeenkomst georganiseerd door Hersenletsel.nl, die meer gericht is op cognitieve problemen.
   

  Vul hier jouw gegevens in

  Adresgegevens
  Telefoonnummer wordt alleen gebruikt bij calamiteiten en voor plannen afspraken/ begeleiden groep
   

  Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het gebruik van jouw persoonsgegevens om je te informeren over onze activiteiten, producten en diensten door PostCovid NL. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

  Een overzicht van alle plaatsen, data en tijden:

  Beetsterzwaag

  • Data: 8/4 - 13/5 - 10/6 
  • Tijd: 14.30 - 16.30

  Middelburg

  • Data: 1/6 - 29/6 - 31/8 - 28/9 - 26/1 - 23/11
  • Tijd: 10.00 - 12.00

  Winterswijk

  • Data: 4/5 - 1/6 - 31/8 - 21/9 - 19/10 - 23/11
  • Tijd: 10.00 - 12.00

  Eindhoven

  • Data: 26/6 - 10/7 - 14/8 - 25/9 - 9/10 - 13/11
  • Tijd: 10.00 - 12.00

   

  Help jij ons?

  Doneer via tikkie

  Gezichten achter Long Covid