Heb jij of jouw naaste te maken (gehad) met langdurige coronaklachten, ook wel Long Covid of Post-Covid genoemd? En wil jij jouw ervaring inzetten voor zorg, onderzoek en beleid rondom Post-Covid? Meld je dan aan voor ons panel Post-Covid.

Wat is het panel Post-Covid?

Het panel Post-Covid is een vaste groep mensen met langdurige coronaklachten of hun naasten die vragenlijsten invult en/of meewerkt aan interviews. Soms gaat het over onderwerpen waar veel mensen met langdurige coronaklachten in Nederland mee te maken hebben, zoals de vergoeding van herstelzorg. Andere keren gaat het over een meer specifiek onderwerp, zoals herstel van corona na een (IC-) opname of feedback op een nieuwe app.

Doel panel Post-Covid

Via het panel Post-Covid wordt ervaringskennis van mensen met Long Covid ofwel Post-Covid ingezet bij projecten van onderzoekers/zorgverleners. Of bij projecten van onze eigen organisatie of van een van onze partners. Deze informatie wordt gebruikt om passende zorg en onderzoek aan te jagen. En op te komen voor de belangen van mensen met Long Covid.

Wie kan deelnemen?

Iedereen met langdurige coronaklachten maar ook hun naasten kunnen zich aanmelden voor het panel Post-Covid.

Hoe werkt het?

Als lid van het panel krijg je regelmatig per e-mail een uitnodiging om jouw ervaring te delen. Je kiest zelf aan welke onderzoeken/vragenlijsten je wil meewerken. De tijdsinvestering voor deelname wisselt. Het invullen van een online vragenlijst duurt gemiddeld 15 minuten. Deelname aan een test of focusgroep vraagt meer tijd. In de uitnodiging laten we je weten hoeveel tijd het ongeveer zal vragen.

Heb je interesse? Meld je aan

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid