Laatste update:
Aangemaakt op: 14 april 2022 Laatste bericht: 20 uur geleden
Renzo Massi

Zijn er hier ook mensen die al langer antidepressiva gebruikten, maar door de langdurige klachten zoals moeheid en spanning toch weer angsten of depressieve klachten terugkrijgen? Voor de besmetting al jaren alles onder controle maar nu weer allerlei vage psychische klachten en het lijkt alsof de antidepressiva niet helemaal werkt als voorheen.

Je bent nog niet ingelogd. Log in om te kunnen reageren.

mirt84 2 maanden geleden

Ja zeker! Inmiddels overgestapt op andere antidepressiva, of nou ja ik zit nog midden in de wissel. In de hoop dat deze beter aan gaat slaan. 

Renzo Massi 1 maand geleden

En gaat het met de andere al wat beter? Ik heb zelf nu nog venlafaxine, maar het is toch raar dat het na corona anders lijkt te werken.

Petra2021 2 maanden geleden

Veel medicijnen veroorzaken een zink en magnesiumtekort. Corona doet daar nog een schepje bovenop. Het is slim om dat uit te zoeken zodat je er zelf ook van overtuigd word. als je medicijnen gebruikt moet je altijd heel voorzichtig de dosis opvoeren en af vragen of dat goed voelt. en altijd 2 uur er tussen laten. ook tussen zink en magnesium. de best werkende magnesium voor depressies zijn bisglysinaat en tauraat. voor zink is dat zink-L-metionine. zink en magnesium worden beter opgenomen als je ook voor voldoende vitamine d en c binnen krijgt.

amyanoniem 20 uur geleden

Hi, 

hoe is het nu met jullie? Ik zit zelf midden in weer opnieuw angst en paniekklachten. Ik slik hier al jaren een antidepressivum voor maar sinds vorige week ben ik positief op Corona en na 4 dagen heb ik weer enorme angst en paniekklachten, de bijwerkingen van mijn medicatie (die ik al jaren gebruik) lijken opeens weer opnieuw te beginnen. Dit is echt heel zwaar en ik hoop op wat erkenning en dat het weer goed komt. 
het lijkt wel alsof alles ontregelt is in mijn hoofd. 

Nu je hier bent… Maak jij het mee mogelijk?

Doe mee en doneer eenvoudig via Tikkie zodat we jou en anderen met langdurige coronaklachten op weg kunnen helpen.

Gezichten achter Long Covid