Hi,

Heeft iemand hier ervaring met New Medix? Toevallig ook ervaring met LDN? 

Je bent nog niet ingelogd. Log in om te kunnen reageren.

COffermans 1 jaar geleden

Ja, ivm darmproblematiek, divertikulitis. Ik ben voor 1500 euro behandeld daar. En de klachten werden alleen erger. In tussentijd geopereerd. Zeer commercieel instituut. Doen ook niks met feedback. 

BLA20 1 jaar geleden

Ja ben daar begin vorig jaar geweest. Heb LDN voorgeschreven gekregen en een aantal infusen met vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. 

LDN werkte fantastisch voor een week of 2, vervolgens een terugval gehad en toen hield het op met werken. Nog een aantal maanden geslikt zonder resultaat dus maar mee gestopt.

Infuus ook telkens fantastisch resultaat, helaas maar voor een dag of 2. Dit kan ook zijn door tijdelijke toename in bloedvolume, mensen met POTS hebben ook baad bij een infuus met zoutoplossing bijvoorbeeld. 

Geen problemen met het bedrijf, echter verwacht ik niet dat ze ooit iemand met LC of ME daadwerkelijk hebben kunnen genezen. Ik kwam er ook enkel voor de LDN, mezelf toch laten "upsellen" om m'n bloedwaardes te laten testen een aantal infusen en injecties te nemen. Ik zou er geen geld aan verspillen, tenzij dit geen rol speelt. Kunt je geld waarschijnlijk beter uitgeven aan HBOT, of een saunapas.

europesecentralebank 1 maand geleden

“de meest recente wetenschappelijke inzichten”, maar de in het gelinkte stuk genoemde studies zijn van 2022. Het klinkt niet onjuist, maar is wel meer bekend sindsdien. Bovendien een waarschuwing: je als behandelaar baseren op allerlei studies (van heel wisselende kwaliteit en soort) betekent niet dat je behandeling zelf onderzocht is. Dat er een positief effect van sommige supplementen en diëten is vastgesteld, in sommige gevallen minimaal, betekent dus niet dat je met de combinatie ervan herstel kunt garanderen. Zeker met de genoemde prijzen vind ik dit behoorlijk problematisch.

De suggestie dat deze behandelingen long covid of ME/cvs kunnen genezen is  dus misleidend. Als je geluk hebt slaan de supplementen, dieet en gedragswijzigingen goed aan en heb je weer een leven. Dat kun je ook langs andere wegen zelf bereiken, bijvoorbeeld door andere fora en patiëntensites te onderzoeken (waaronder dit forum) en zelf dingen uit te proberen. Misschien kan ook deze behandelaar je daarbij helpen — maar dat kost dan wel behoorlijk wat geld.

Longfondsbeheer
Moderator
1 maand geleden

Bericht van Newmedix verwijderd.
Reclame voor eigen gewin is in strijd met de regels van dit forum.
Er is geen bewijs dat de aanpak van Newmedix ook daadwerkelijk helpt. 
Daarnaast was het topic een vraag met betrekking tot Newmedix en geen vraag aan Newmedix.

Team moderators PostCovidNL Forum

Anoniem (niet gecontroleerd) 1 maand geleden

Fijn🙏👍

Longfondsbeheer
Moderator
1 maand geleden

Dank u wel voor uw oplettende blik.
Bericht direct verwijderd na het opmerken hiervan.

Met vriendelijke groet,
Team moderators PostCovidNL
 

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid