Goedendag,

Ik ben eind april gevaccineerd met Janssen. Ik ben 30 jaar en sportief. Ik doe normaal gesproken 3x per week fanatiek bootcamp. Geen onderliggende ziektes. 

Al binnen 3uur na de vaccinatie had ik last van hoofdpijn, benauwdheid, hartkloppingen, kortademigheid, algemene malaise, zware benen (kon nauwelijks lopen) en verhoging. Ik ben direct terug gegaan (ik werk in het ziekenhuis) en mijn klachten werden afgedaan als niet ernstig genoeg. s Avonds hele hoge koorts, koude rillingen, shaken in bed, spierpijn, buikpijn en rugpijn. Allemaal nog bij de voorgaand benoemde klachten. Dat heeft 3 dagen aangehouden. Daarna zakte de koorts. Op aanraden van de huisarts covid test gedaan. Deze was negatief. Ik ben meerdere keren bij de huisarts geweest. Bloedonderzoek gedaan, geen longontsteking en geen longembolie. Saturatie was erg wisselend, de ene keer 84 en andere 92%. Ventolin gekregen; dat hielp een aantal dagen. Hartfilmpje gemaakt; geen bijzonderheden. 

Vandaag longfoto en longfunctie test gedaan en morgen hiervan de uitslag. 

Momenteel heb ik nog steeds sinds de vaccinatie last van gigantisch pijn in heel mijn lichaam maar voornamelijk in mijn rug, nek, schouders en armen. Benauwdheid, kortademigheid, algemene malaise, niet of nauwelijks conditie, kan langzaam lopen en ben na enkele meters lopen hélemaal gesloopt. 


Herkent iemand zich hierin?? Ik hoop dat ik niet de enige hierin ben. Ik kan het mij nauwelijks voorstellen namelijk.. ik hoor het graag. 

Je bent nog niet ingelogd. Log in om te kunnen reageren.

RickyZimm 3 jaar geleden

Ik heb gisteren samen met mijn vriendin het janssen vaccin gehad om 19.45 en er waren geen problemen.

Lekker naar bed gegaan tegen 01.00 en ik kon goed slapen. Tegen 5/6 uur in de morgen werd ik wakker met wat hoofdpijn. Ik dacht oke dat staat overal dat je wat hoofdpijn kunt krijgen dus verder niks bij gedacht.

Toen ik wou opstaan tegen 11uur merkte ik dat ik heel moeilijk uit bed kwam doordat alles, elk spiertje in mijn lichaam pijn deed.

Nu al de hele dag overal pijn in mijn lichaam. Hoodfpijn, rugpijn, pijn aan de ribben, benen, tenen, testikels, armen, echt overal. Ik kan niet liggen, zitten, met de hond of wat dan ook. Wat een gedoe zeg. Ik hoop dat het snel over gaat want dit is niet meer normaal. Ook het zweten door de koorts is niet normaal. 38/39 graden was het vanmiddag. Het rillen en schokjes die wijt ik aan de koorts.

Bij mijn vriendin idemdito. Precies hetzelvde verhaal. Overal pijn, alleen heeft ze een iets lagere pijngrens dus die lag te huilen van de pijn.

Dat kan toch niet goed zijn zoveel pijn na een vaccinatie. 

Dus u bent niet de enige met zoveel pijn.

En dan zeggen ze milde bijwerkingen. De laatste keer dat ik me zo heb gevoeld was toen ik de mexicaanse griep had.

Had ik me maar niet laten vaccineren. Liever die staaf in mijn neus dan deze pijn.

Nu maar hopen dat het niet langdurig aanhoud zoals bij u.

lady_V 3 jaar geleden

Hi Ricky! 

Bedankt voor je reactie! Ik baal voor jullie dat jullie het ook hebben. Hou het aub goed in de gaten als je het blijft houden en ga naar de dokter! Ze zullen waarschijnlijk komende week zeggen, als dit aan houdt, dat je je moet testen op corona en verder uit moet zieken omdat ze toch niks kunnen. Ik vind dat dit bekend moet worden.. zo veel pijn en zo ontzettend beroerd voelen, dat mag echt niet geaccepteerd worden. 

Ik heb nu pas enkele dagen dat het ietsjes vermindert in de pijn en koorts. Ik krijg woensdag de uitslag of ik een spierontsteking heb. Verder is er nog helemaal niks uit de onderzoeken gekomen. Ze gooien het nu op mogelijke astma. Ik geloof niet dat dat de echte diagnose is.  Volgens de huisarts en de longarts ben ik de enige, maar ook daar geloof ik helemaal niks van. Ik begreep van mijn bedrijfsarts dat hij ook iemand kent met precies dezelfde symptomen. Diegene heeft allergische reactie gekregen als diagnose. Tja wat kan je er mee?!

Veel sterkte en houden jullie mij op de hoogte?

RickyZimm 3 jaar geleden

Vandaag moet ik zeggen is de meeste spierpijn weg.

Wel nog in de rug en heup, maar de hoofdpijn is weg en de hevige pijn is er niet meer.

Wel op de plek van prikken maar dat is normaal.

Nu maar hopen dat die hevige pijn wegblijft. Anders gaan we inderdaad eens even naar de doctor.

Wel rot voor u dat u zoveel meer pijn heeft en dat het niet erkend wordt dat dit opeens na de vaccinatie is gekomen.

We gaan het iig in de gaten houden en ik zal u uptodate houden over de vorderingen.

Hemelwater2019 2 jaar geleden

Hoe gaat het nu na de vaccinatie met Janssen vaccin?

Ingezv 3 jaar geleden

Mag ik jullie aanraden om al deze klachten en bijwerkingen te melden bij Lareb? Dat is de organisatie die hier in Nederland de bijwerkingen van alle medicijnen en vaccins ed bijhoudt. Die gaan ook onderzoek doen als dezelfde bijwerkingen meer dan eens worden gemeld. Ik denk dat het wel belangrijk is dat dit soort bijwerkingen daar bekend worden. 

Veel beterschap!

lady_V 2 jaar geleden

De klachten heb ik vanaf het begin gemeld tot een maand geleden bij Lareb. Al heb ik niet het idee dat ze er daadwerkelijk iets mee doen.. 

mart 2 jaar geleden

Hallo,

Man 36 ook sporter topfit.

6 juli Janssen gehad, 2e nacht zweten en sinds dien kortademig.. soort van alsof er een kooitje zit om mijn linkerborstinhoud en het allemaal net te krap is. 2x soort v geproberd te sporten ligt en de dagen erna enorm zware pijnlijke linkerarm.  Ook hartfilmpje wasgoed, nu bloed laten prikken, wachten op uitslag. Hoelang al last ?

Huisarts wil het plaatsen op gewoon spierpijn maar is echt anders

lady_V 2 jaar geleden

Goedemorgen.

Vervelend dat u het ook heeft. Weet u welk bloed onderzoek erin gang is gezet? 

Bij mij komt er niks uit. De longarts noemt het astma (maar dat is het zeker niet) en noemt de pijn ook spierpijn. Voor mij voelt het ook anders. Ook heb ik de laatste weken weer meer last van gewrichtspijn. Ik heb deze klachten sinds de vaccinatie op 28 april. 

Ik ga volgende week naar de internist. Ik hoop dat hij meer weet.

Groetjes

Lobsang Samsang 2 jaar geleden

Hallo Sporter,

Dat gevoel van een kooitje rondom je hart, is een indicatie dat het het Hartzakje is aangedaan/ ontstoken. Bijvoorbeeld Kjell Nuis (topschaatser) heeft met een ontstoken hartzakje in het ziekenhuis gelegen, ná gevaccineerd te zijn geworden.

Deze ontsteking is niet zomaar weg.. en kan zich eventueel uitbreiden tot een hartaanval.

Het hartzakje kan ietsje ruimer worden door diep onder in je buik aan te halen, want er zit een bindweefsel streng aan het hartzakje wat verbonden is aan het middenrif. Dus wanneer je het middenrif naar beneden “duwt door diep in je buik te ademen wordt het hartzakje ruimer en krijgt je hart meer bewegingsvrijheid en kan het hart zijn warmte beter kwijt.

wanneer dit diepe ademen zeer doet, moet je echt aan de bel trekken.

Heel veel beterschap gewenst 

Angelique

marechal 2 jaar geleden

Hi Lady,

mijn zus heeft precies dezelfde klachten gekregen na het Janssen vaccin. Op 29 april kreeg ze deze, 2 weken later kon ze nauwelijks meer op haar benen staan en het wordt alleen maar erger. Snachts slaapt ze slecht door de pijn en ze huilt dagelijks. De artsen staan voor een raadsel. Bloedonderzoek wees uit dat haar ck waarde (creatine kinase) boven de 400 zit. 
ik zag een filmpje op Pointer van Marcel van Loon, die corona heeft gehad (de echte versie) en hij heeft exact dezelfde klachten die mijn zus (45) nu heeft. Ze liep ervoor superveel maar kan nu niets meer. Ik ga nu kijken of de boel nog te ontstoren valt… heel veel sterkte! 
ps, ik ben niet gevaccineerd maar heb wel Covid gehad in zeeeer milde vorm.

lady_V 2 jaar geleden

Sorry voor mijn late reactie. Nogal Beroerd de laatste tijd. Ik ben intussen bij meerdere artsen geweest. Bloedonderzoek, buik echo, thorax foto; niks aan de hand zeggen ze. Morgen afspraak bij de reumatoloog. 

Ik ben weer 2u per week aan het werk, maar het is bizar zwaar en de pijn is ondragelijk. Ik merk wel dat het in de afgelopen maanden ietsjes beter gaat. Het gaat echt met baby muizenstapjes vooruit... 

Lobsang Samsang 2 jaar geleden

Hallo Lady,

Uit eigen ervaring weet ik dat resveratrol (500 mg per dag) helpt om weer te herstellen.

Groet,

Angelique

lady_V 2 jaar geleden

Beste Angelique,

Bedankt voor je reactie. Heeft/had u soortgelijke klachten/pijn als ik momenteel heb? 

Ik zal er eens naar zoeken :-)

K4RIN 2 jaar geleden

Ik heb vorig jaar maart Corona gehad. Ik was vooral heel erg vermoeid, was kortademig en barstte van de hoofdpijn. Twee weken goed ziek geweest. 
D.d. 14/7 heb ik me laten vaccineren met Moderna. Kreeg een stijve, pijnlijke bovenarm, koorts, en niet te verdragen hoofdpijn. Ik ben denk ik een week “klachtenvrij geweest”. Inmiddels ben ik al drie weken ziek. Ik heb het benauwd, slijm op mijn longen, de zakdoeken zijn niet aan de slepen en ik ben moe. Heb me maar opnieuw laten testen en ik bleek negatief. De klachten houden maar aan en ik word er gek van. De hele dag loop ik de hoesten en proesten. Ik heb nergens meer zin in terwijl ik altijd superactief en sportief was. Morgen laat ik me nogmaals testen en als dat weer een negatieve testuitslag tot gevolg heeft laat ik me verder onderzoeken. Ik voordat ik Corona opliep, nooit langer dan een week ziek geweest en dat was dan sporadisch. Vraag me nu af of ik me wel had moeten laten vaccineren. 

lady_V 2 jaar geleden

Heeft u nog steeds klachten of zijn ze intussen verminderd? Als u zich niet goed voelt zou ik persoonlijk niet ook nog de vaccinatie laten zetten, aangezien die ook een klap op het immuunsysteem geeft...

Lunabee 2 jaar geleden

Ik heb na 6 uur gedurende drie dagen extreme hoofdpijn gehad, alsof mijn hersens knapten. Ik had de Moderna booster 3 januari. De huisarts zei dat ik geen covid vaccin meer kan hebben, vanwege de extreme bijwerking. Ik ben nog steeds moe, slaap veel langer, kortademig en veel minder goede conditie. Ik ben altijd actief en nu heel veel minder. Ik vond de druk in mijn hoofd beangstigend. En nu ook wat als ik geen vaccin meer mag, hoe verder met toegang en QR als de booster verloopt. En dan de vraag wanneer is de vermoeidheid weg. Heb een autoimmune schildklierziekte en jaren met ernstige vermoeidheid te kampen gehad.

nietleuk 2 jaar geleden

Ik heb zes weken geleden het pfizer vaccin gekregen. Klachten begonnen met  spiertrekkingen in mijn handpalm, daarna oogleden, benen die onrustig zijn, daarna mijn armen ook. Het beangstigd mij. Kortdurende of langer durende spiertrekkingen overal in mijn lichaam. Huisarts gaf aan dat het niet door het vaccin kan komen. Als ik een eind loop heb ik erg onrustige benen alsof ik controle er over verlies, maar als ik niks doe ook. Ik had deze klachten niet. Is er iemand bekend met dezelfde klachten? Ik heb geen corona gehad.

Martijn1981 2 jaar geleden

Eindelijk iemand die precies dezelfde symptomen heeft als mij!! Meneer of mevrouw nietleuk, ik ben eind juni gevaccineerd met pfizer en nog geen week later begon de ellende. Ik heb hele heftige spierkrampen gehad van mijn benen en armen (ik werd als het ware opgevouwen door mezelf) en heb ook hele onrustige benen. De sensaties die ik voel zijn echt heel naar. Ik heb het verder ontzettend benauwd, pijn in mijn rug/longen en hoofdpijnen. Ik zou heel erg graag met je in contact willen komen als lotgenoot!! 

Eve 2 jaar geleden

Hoi Martijn,

Ik herken me in jouw verhaal. Zouden wij in contact kunnen komen?

Martijn1981 2 jaar geleden

Hey Eve,

Jazeker kan dat.

Manouk 2 jaar geleden

Hoi Eve en Martijn,

Ik herken me ook in jullie verhaal. Heftige aanvallen gehad met spiertrekkingen na pfizer. Nu 4 maanden verder. Het gaat wel steeds beter, maar ontzettend langzaam. Altijd sportief geweest en herken dit gevoel ook totaal niet. Het is geen normale spierpijn. Kan nog niet de hele dag op mijn benen staan. Inmiddels veel specialisten gezien, het blijft zoeken naar de juiste weg. Ben benieuwd naar jullie verhalen!

Manouk

Martijn1981 2 jaar geleden

Hoi Manouk,

Hier heb ik globaal mijn verhaal:

Op 22 juni ben ik gevaccineerd met Pfizer. Op de prikdag zelf heb ik helemaal geen last ondervonden, behalve dat ik 2 dagen met een beurse arm heb gelopen. MAAR na 6 dagen begon de echte ellende. Na een heerlijke nacht slapen stond ik fris op uit bed. Ik liep naar de weegschaal, en wat er toen gebeurde beangstigende mij enorm. Ik voelde in een kwestie van een paar seconden mijn hele lijf verkrampen. Mijn benen vouwden zich op, mijn armen vouwden zich op, mijn romp krulde in elkaar en ik werd enorm benauwd. Ik kon mij op bed laten 'vallen' omdat ik helemaal 'vast' zat. Dit duurde hooguit 30 seconden waarna ik mijn lichaam weer helemaal voelde ontspannen gevolgt door een behoorlijke zweetaanval. Lieve mensen, wat een schrik. Ik ben een kerngezonde man van 40, nergens allergisch voor en heb nooit iets gemankeerd aan mijn lijf. Ik dacht op dat moment 'Wat is mij zojuist overkomen'? Ik voelde me eigenlijk direct weer redelijk goed, dus heb het toen maar als een eenmalig incident beschouwt. Tot enkele dagen later tijdens het uitvoeren van mijn werk. Ik was aan het werk met een collega en ik moest uit onze werkbus stappen om ergens aan te bellen, en JA HOOR, ik voelde gewoon de aanval aankomen (bizar eigenlijk). Ik kon nog net terug in het voertuig springen en tegelijkertijd kreeg ik precies dezelfde aanval als thuis! Mijn collega schrok zich helemaal de blubber! Die wist zich geen raad, en hij probeerde mij uit de verkrampte houding te trekken wat met geen mogelijkheid lukte. Na deze aanval zijn we direct doorgereden naar de SEH van een ziekenhuis. Lang verhaal kort, neurologisch niets te vinden en mijn bloed heeft uitstekende waarden. Ik werd ontslagen uit het ziekenhuis en we zijn terug gereden naar de zaak. Eenmaal terug op de zaak stapte ik uit het voertuig, en ja hoor, wederom WEER zo een aanval zoals thuis, identiek! Al mijn collega's wisten niet wat mij overkwam, ikzelf ook niet! Wederom lang verhaal kort, mijn leidinggevende heeft me op laten halen door een ambulance en heb ik een dagje op de intensieve hartbewaking gelegen. Jullie raden het misschien al, hart is perfect net zoals mijn bloedwaarden die ook in de ochtend getest waren. Dus ik werd weer ontslagen uit het ziekenhuis. De dagen daarna heb ik nog eens 2 keer deze aanvallen gehad, en ik moet jullie zeggen, die zijn echt beangstigend. De klachten die ik daar naast kreeg liepen in rap tempo op. Ik som er een paar op: hoofdpijnen, heftige oorsuizen, enorm benauwd, stekende pijn longgebied, wazig en dubbel zien, mega onrustig/gejaagd gevoel (vooral linker helft van het lijf), niet goed kunnen lopen, duizeligheid, overgevoelige/prikkelende/brandende huid, sensaties in mijn benen, slapende/dof gevoel handen en voeten. Ik ben nu 4 maanden en veel fysiotherapie (adem specialist) en veel huisarts bezoeken verder en het gaat redelijk met me. De EEG en MRI scan van de neuroloog gaven ook geen afwijkingen aan, dus dat is op zich allemaal gerustgevend. Maar ik hoor dus steeds meer verhalen van mensen die last hebben van soort gelijke bijwerkingen waardoor ik voor mezelf genoodzaakt ben om geen 2de injectie te gaan nemen. De sensaties zijn zo goed als verdwenen,  en nu is het voor mij heel belangrijk dat ik het vertrouwen terug krijg in m'n lichaam, daarom heb ik besloten therapieen te gaan volgen bij een haptonoom. 

Martijn1981 2 jaar geleden

Wow, ons verhaal ligt gewoon paralel aan elkaar, bizar! Blijf gewoon heel goed luisteren naar je lichaam om te ontdekken wat de 'nieuwe' grenzen zijn. 

Ik heb bij mezelf inmiddels door dat als ik ergens spanning ervaar, m'n lijf er heftiger op reageert dan voorheen. Dit uit zich dan voornamelijk in mijn benen, die worden dan ijskoud, zo raar!

Ik hoop dat we snel weer de oude zijn en voor zover het kan met al die maatregelen van het kabinet ons ding kunnen doen. Maar die vaccins, die kunnen ze op hun buik schrijven, daar blijf ik ver van weg :-)

Manouk 2 jaar geleden

Klopt, ik ervaar dat ook zo. Lichaam is sneller alert en gespannen. Mijn handen en voeten worden dan eerst ijskoud en kan vervolgens niet goed meer op benen staan, spieren spannen zich dan aan of verzuren. Heel vaag!

Je bent de eerste die ik erover hoor. In mijn directe omgeving is er niemand met dit soort verschijnselen. Ik hoop het ook dat we snel weer de oude zijn! Het herstel zal niet lineair gaan, maar we blijven doorgaan! Mocht er de komende tijd iets zijn wat goed werkt voor jou, let me know :) wellicht kun je ook langs een klassieke homeopaat gaan, die kan plant medicijnen geven. Heb nu gelsemium en dat werkt enigszins rustgevend voor het zenuwstelsel wanneer mijn klachten opspelen. Ik neem ook geen vaccin meer!

Do54 10 maanden geleden

Wat vreselijk om dit te lezen. Ook dat huisartsen zo volhardend zijn om te zeggen kan niet aan de vaccins liggen. Hoezo kan dat niet? Het kan WEL en dat is hier te lezen. Ik geloof jullie. Ken er al twee van een wandelgroep waarvan de een denkt dat het van de ziekte komt en de ander daarvan weet ik niet of die gevaccineerd is. Het kan van allebei komen ben ik nu wel achter. Echter het vaccin maakt het lijkt wel wat erger. Die twee vrouwen hebben beiden enorme spierpijn in het lijf. En volgens mij linken ze het niet aan Covid. Best bijzonder dat ze het daaraan niet linken. Ik dus wel. Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom er overal personeel tekorten zijn. Velen zijn gewoon te ziek om te werken en hebben ellende van de corona EN het vaccin. Zelf ben ik niet gevaccineerd, maar heb wel 3 keer corona gehad en de derde keer heb ik ook pijnlijke spieren in de benen gehad. Kon ook niet zitten. Nu wel, maar weg is het niet. Ik kan weer wandelen, maar blijf lichte pijn houden. Doodmoe na lange wandelingen en heb dan 2 dagen nodig bij te komen. Maar het lukt me wel. Ik denk dat er geknoeid is aan dat virus daar in het lab. Heb alles goed gelezen en bijgehouden en we worden straal voor de gek gehouden. Koopmans in Zembla: stotterend zegt ze nou ja nou nou ik geloof niet dat het uit het lab kan komen want dat lijkt me totaal onaannemelijk. Verder geeft ze geen enkele uitleg dan dat. Notabene dat lab staat 10 km van die markt af en dan lijkt het haar onaannemelijk. Ze zijn bang dat de wetenschap in een slecht daglicht komt te staan door dat geknoei. Levensgevaarlijk waar ze mee bezig zijn. Onthoud 1 ding: jullie zijn NIET dom geweest door dat vaccin te nemen. Degenen die het jullie aanboden moeten zich doodschamen, maar doen dat niet, want dat gevoel hebben ze niet. Dat is pas echt dom om zo met burgers om te gaan, die de Overheid vertrouwden.

Inge B 2 jaar geleden

Wat bij Covid patienten voor kan komen is autonome dysfunctie. Dat zorgt voor een disbalans in het sympatisch (vecht- & vlucht reactie) en het parasympathisch zenuwstelsel (ontspanning & rust). Dat verklaart veel van deze klachten. 

Zelf heb ik in oktober vorig jaar Covid gehad en sinds die tijd veel last van met name hartkloppingen. Daardoor raakte ik zo in paniek dat ik op de eerste hulp ben beland met boezem fibrileren. Verschillende onderzoeken gehad waarbij ik met een holterkastje heb gelopen, een bloeddruk meter en een scan van mijn hart heb gehad. Daar kwam niets bijzonders uit. 

Altijd gesport en gezond gegeten, nooit gerookt en drink al een paar jaar geen alcohol meer. Na mijn eerste vaccinatie met Moderna 3 dagen ontzettend ziek geweest maar na een week of 2 begon ik eindelijk wat op te knappen. Na de tweede vaccinatie met Moderna 5 dagen op bed gelegen en sindsdien een enorme terugval gehad. 

Door de angst voor hartkloppingen zit ik in een vicieuze cirkel waardoor ik daar last van blijf houden en ook na fysieke inspanning gaat het slechter. Hardlopen gaat dan ook nog steeds niet, maar kan ik gelukkig wel wandelen, wat ik dan ook veel doe.

Inmiddels ruim een jaar verder en is het om moedeloos van te worden. Hartkloppingen gaan wel altijd samen met veel boeren (is er iemand die dit ook heeft en herkent?) en vermoed ik dat ik vaak te hoog in de ademhaling zit en daardoor onbewust hyperventileer. Heb al van alles geprobeerd maar het lukt me maar niet om weer vertrouwen in mijn lichaam te krijgen en die spanning & angst uit mijn lijf te krijgen. 

Claudia Menger 2 jaar geleden

Ik herken dit zo erg. Mijn spier trekkingen die aangestuurd wordt door die zenuwen trillen zo erg dat slapen bijna onmogelijk is. Overal door mijn lichaam zijn mijn zenuwen aan de slag en sta ik “aan”. Het schokken want nog erger wordt omdat je dan misschien echt gaat ontspannen houdt mij wakker en zelfs met oxazepam lukt het me vaak niet de slaap te vatten. 
Zou zo graag willen weten wat goed is, rust of bewegen, medicatie of behandelingen bij chiropractor etc. 
Ik hoop op een reactie, 

marcus1 2 jaar geleden

Hi Manouk,

ik heb exact dezelfde klachten als jou. 3 maanden nu last van spiertrekkingen de gehele dag door.  Willekeurig kuiten, benen en armen.. ik ben een fanatieke sporter 6x pwk trainen en nu alleen kleine stukjes wandelen. Ben 38 jaar en had nooit gedacht dat dit mij zou overkomen.. hoelang nu bij jou? En wordt het minder? 
groeten!

Claudia Menger 2 jaar geleden

Hoi Marcus

Ik heb precies dezelfde klachten, 6 weken na de 2e vaccinatie spiertrekkingen en zenuw trillingen in vooral m’n benen maar ook elders in mijn lijf. De huisarts en neuroloog krijgen er geen duidelijkheid over na onderzoeken want alles lijkt in orde zijn. Toch beïnvloed het mijn dag en vooral nacht (het in slaap komen). Ik heb ammitriptiline gekregen maar werkt na 2 weken niet meer en klachten gaan niet weg. 
Heb jij inmiddels al stappen vooruit gemaakt en eventuele tips? Zou graag in contact komen, merk dat zo veel mensen hier dezelfde klachten ervaren. 
Sterkte groetjes Claudia 

Manouk 2 jaar geleden

Hoi Marcus,

Wat naar!.. Bij mij zijn de spiertrekkingen gelukkig al een tijdje weg. Ik loop nu bij de fysio, en doe iedere dag gedoseerde en opbouwende oefeningen. Dat lijkt te werken! Wellicht goed om naar een fysio op zoek te gaan die gespecialiseerd is op long covid gerelateerde klachten! Vooral als je altijd fanatiek sporter bent geweest, is het fijn weer zelf met je lichaam aan de slag te kunnen gaan. Vooral heel gedoseerd aan de slag in het begin!

Succes! 


Groet,

Manouk

Sad777 2 jaar geleden

Ik raad aan iedereen aan om eens te kijken naar het youtube kanaal van blbx tv en dan het filmpje van 9mnd geleden van theo schetters genaamd "massa mrna vaccinatie roekeloos en onnodig". In de 1e 10 minuten gaat het over de onvoorziene risico's en hebben ze het ook over het eventuele risico voor je spierweefsel..

Sad777 2 jaar geleden

Sterkte voor iedereen die hier mee zit

Debby1979 2 jaar geleden

Ik ervaar net zoiets als jullie.

Gevaccineerd met Pfizer en na 1.5 maand begon het

Bij mij begon het met pijn in mijn nek, een tinteling in mijn wijsvinger en een dood gevoel, en een soort zware rechterarm

Nu ben ik in de tussentijd naar de dokter geweest, kreeg naproxen maar helpt niet.

Heb nu last van beide armen, echt spierpijn en mijn bovenbenen, ook echt spierpijn.

Een soort rusteloos gevoel maar ook met kleine spiertrekkingen en met een soort kramp.

Tegen de avond krijg ik het gevoel dat mij  benen en armen heel zwaar worden.

Pas bloed laten prikken, gister de uitslag maar alles is goed. Geen gekke ontstekingswaardes of wat dan ook.

Inmiddels breid het tintelende gevoel ook naar mijn middelvinger en voelt het of het heel strak staat mijn huid.

Iemand een tip? Want ik wordt er onderhand echt gek van.

Die spierpijn is echt niet te doen. Lijk wel iemand van 100 ipv 42 jaar.

Bedankt alvast voor het meedenken en iedereen met vervelende klachten na vaccinatie heel veel sterkte

DannyD 2 jaar geleden

Alles wat hier wordt gezegd door iedereen heb ik ook. Ik heb mijn verhaal enige tijd terug ook hier op het forum geplaatst onder ‘klachten na corona’ met onderwerp ‘corona/pfizer, mijn verhaal’. Ik heb alle doktoren wel gezien, volgende week alleen nog de cardioloog maar daar zal ook wel niets uitkomen. Sterker nog, de vaccinatie is nu 6 maanden geleden en de spierpijn die ik een dag later had speelt sinds een aantal dagen weer op, ik had er niet eerder op gelet, maar zelfs het prikgaatje met korstje zit nog op mn arm!

LindsayDevon 2 jaar geleden

Ben ook in juni gevaccineerd en sindsdien niets anders dan klachten. Rug schouder nek pijn. Hals en oksel klieren opgezwollen, linker kant doet veel pijn , tintelingen zwaar gevoel.. en ga zo maar verder. Zit sinds augustus thuis , sinds deze maand terug begonnen met 16 u per week te werken.  Het gaat, maar de klachten blijven. Ik hoop dat ze nog weggaan dit is geen leven zo 

Claudia Menger 2 jaar geleden

Hoi! 
 

ik heb precies dezelfde symptomen als de rest van jullie. 
Ik heb 3 maanden terug mijn laatste vaccinatie gehad en sinds 7 weken zenuw trillingen in mijn benen wat verergerde binnen een paar dagen naar mijn armen en rug, gezicht, buik. 
Het is er de hele dag, in rust of bewegen. Dan weer in mijn been en 1sec later in mijn andere been en of arm dan weer kuit etc. 
Na een langere tijd lopen zijn mijn benen zo ontzettend zwaar en verkrampen mijn spieren lijkt wel. Wat dan ontzettend pijn doet. 
Ook als ik ga slapen krijg ik een soort spierschok waardoor ik weer wakker ben en dat blijft zich herhalen en heb nu oxazepam om te ontspannen. 
Ik ben zo ongelukkig en het beperkt mij enorm. Ik ben 37 jaar en heb vorig jaar Corona gehad met 6 maanden longfysio omdat het op mijn longen is geslagen en daar astma van heb en nu elke dag aan de puffers moet. 
 

Ik hoop dat iemand de gouden tip heeft om hier vanaf te komen. Ik ben in afwachting van de neuroloog volgende week. Ik hoop hier herkenning en erkenning te vinden. Heb me met volle overtuiging laten vaccineren omdat ik echt geloof dat het ook goed doet. 

Claudia Menger 2 jaar geleden

Wat een herkenning voor mij, ik zou graag met je in contact komen omdat ik precies dezelfde klachten heb en de huisarts en neuroloog er niks in herkennen en de onderzoeken niks uitwijzen. 
mij ben ten einde raad, die spiertrekkingen en zenuw trillingen zijn de hele dag aanwezig. Heb voor het slapen ammitriptiline maar de dosering werkt niet en wil weten wat het nou is. 
Ik zou dus graag in contact met je komen. 
Groetjes Claudia 

V.W.L 2 jaar geleden

Ook hier herkenbaar, een jaar na mijn besmetting nog steeds last van, nog steeds snel moe. Pijn in mijn onderbeen, als ik in bed lig trillingen op mijn borst (lijkt op stroomstoten) ook pijn op mijn rechter borst. Ik krijg ook ammitriptiline voor de pijn in de been. De pijn lijkt ook naar mijn rechter hand te gaan, bij het vasthouden van een pen lijkt er minder gevoel in de vingers te zijn waardoor het vasthouden ook moeilijk gaat.  Voor mijn besmetting had ik nergens last van.

JohnW 2 jaar geleden

Beste Ladyv.

Alsof ik.mijn eigen geschiedenis hoor. 

Kerngezond vaccinatie gehaald smiddags om 1400 . Savonds hartkloppingen en ernstige ademhalingsproblemen. 2 maanden niet kunnen werken   hele medische molen in gang cardiologie, longarts, CT scans. Niets gevonden . Nog altijd foidvermieid bij de lichtste inspanning. Geen antistoffen covid in het bloed. Testen steeds negatief geweest. 

Asthma medicatie gehad. Nog altijd vermoeid. Nu fietstest op het programma. 

Mijn leven ...na de vaccinatie . :( Alle doctoren zeggen dat er wat geen link is met de vaccinatie.  Daar sta je dan met je gezonde leefstijl. Niet roken, niet drinken, vegatarisch voedingspatroon, geen overgewicht.  Blij dat ik niet de enige ben. Als je leven veranderd de dag van je vaccinatie en niemand erkent dat , ik snap er niks van.

lady_V 2 jaar geleden

Beste John,

Vervelend! Ik werk nu weer 2u per week, maar het is heel zwaar. De pijn is echt ondragelijk en de pijn medicijnen die ik gehad heb, werken niet voldoende helaas. Hoe ging de fietstest? Is daar nog iets uitgekomen? 

Ik heb morgen een afspraak bij de reumatoloog. Ik verwacht niet dat daar iets uit gaat komen aangezien elke arts tot nu toe zegt dat er niks aan de hand is... 

In de loop van de tijd merk ik wel dat er wat vooruitgang in zit maar het gaat héél langzaam. 

Elsa Mol 2 jaar geleden

Hallo

Ik heb 13 juni me eerste moderna prik gehad. Er was van te voren niks aan de hand.

2 uurtjes na me vaccinatie,pats ineens een hele band door heel me onderrug.

Kon heel de week niet op of neer.

Nu 3 maanden verder, met 2 keer fysio per week is het nog niks. Constant een zwak gevoel. En met het minste wat ik doet,schiet het erin.


Iedereen zegt dat het niet van het vaccin kan komen.

Wie heeft deze ervaring met het coronavaccin?


Groetjes Elsa

Sad777 2 jaar geleden

Ik raad iedereen aan om eens te kijken naar het youtube kanaal van blbx tv en dan het filmpje van 9mnd geleden van theo schetters genaamd "massa mrna vaccinatie roekeloos en onnodig". In de 1e 10 minuten gaat het over de onvoorziene risico's en hebben ze het ook over het eventuele risico voor je spierweefsel..

  •  
Bryan_vm 2 jaar geleden

Hallo,

Ik heb nu 3 weken na de 2e prik (Pfizer) wat klachten die lijken op wat redelijk veel andere mensen hebben, deze betreffen:
Nekklachten ( soort spierpijn )
gevoelig voor licht

als iets ver weg is, zoals bijv. een kentekenbord kan ik het ineens amper lezen terwijl ik daar eerder nooit moeite mee had.

druk aan zijkant van het hoofd en achter de ogen

licht gevoel in hoofd (deze merk ik het meest gedurende de dag) 

Ik ben 24

Heeft iemand anders deze klachten ook gehad? En hoe gaat het nu?

Lars97 2 jaar geleden

Hallo,

Ook ik heb veel klachten die hier worden beschreven. Waaronder die jij beschrijft van je ogen, ik heb precies het zelfde. Daarom ben ik ook benieuwd hoe het nu met jou gaat? 

Heb je verder ook nog klachten zoals; spiertrekkingen, kramp en snel spierpijn?

Ook ik ben 24 jaar en heb altijd gesport tot mijn Pfizer prikken.

Pannetje 2 jaar geleden

Hallo, 

Ik heb eind juni het Pfizer vaccin gehad en sinds die tijd is mijn arm, schouder en nek pijnlijk. Via huisarts echo en foto's laten maken van mijn schouder niets uitgekomen met zware pijn medicatie (oxycodon en tramadol) naar huis gestuurd.. Inmiddels vele weken van pijn, slapeloze nachten en gevoel/kracht verlies verder, vandaag weer bij de huisarts geweest, nu demken ze dat het zenuwpijn is uit mijn nek en schouder... Voor het vaccin had ik nergens last van.. En nu bepaald pijn mijn dagelijkse leven.

Herkent iemand dit?

Liefs pannetje 

Pannetje 2 jaar geleden

Ik mag morgen na 3 mnd naar de neuroloog... Zo lang van kastje naar de muur gestuurd... Nu eindelijk wordt ik gehoord!! 

lady_V 2 jaar geleden

Ik heb ook nog steeds gigantische pijn in mijn armen nek schouders en rug. Heeft de neuroloog kunnen helpen? Ik ben erg benieuwd. 

Pannetje 2 jaar geleden

Ik heb een mri gehad van mijn nek schouder en arm en daar zagen ze in dat zenuwen vernauwd waren.. Volgende week nieuwe mri om te kijken hoe ver de vernauwing loopt. Hoe lang loop jij er al mee? Ik nu bij a 4 maanden 

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid