Hoi ik ben Zilver, 18 jaar oud en ik woon nu sinds kort op mezelf in Zeist. Ik heb al ruim een jaar last van de longcovid klachten en het beperkt mijn sociale leven heel erg. Soms heb ik dagen dat ik niemand zie of spreek. Is er iemand met (soortgelijke) klachten die in de buurt woont van Zeist/Utrecht en ook de behoefte heeft om af en toe met iemand af te spreken? In de weekenden ben ik meestal nog weer even thuis in Arnhem, dus als er iemand is in de omgeving Arnhem die dit zou willen zou dat dus ook kunnen! 

Je bent nog niet ingelogd. Log in om te kunnen reageren.

M Tholhuijsen 2 jaar geleden

Via de Facebookgroep jongeren 15-25 is het ook mogelijk om met lotgenoten in contact te komen

Roza 1 jaar geleden

Hoi Zilver, ik ben Roza, 23, en ruim 2 jaar ziek. Ik loop nog steeds regelmatig tegen grenzen aan (ik kan bijvoorbeeld nog steeds niet fietsen zonder dagenlang benauwd en moe te worden erna). Af en toe iemand spreken die ook langdurig ziek is, als jij daar ook nog steeds behoefte aan hebt, lijkt mij best een fijn idee. Ik woon zelf in Amsterdam, maar Utrecht is wel bereisbaar voor mij. Laat maar weten! 

Zilver Whistler 1 jaar geleden

Hoi Roza, leuk dat je een berichtje stuurt. Keek niet veel meer hier op maar als je nog behoefte hebt laat me weten dan kan ik je  mijn nummer geven ?

Roza 1 jaar geleden

Hoi Zilver, ik zie je berichtje nu pas, maar graag! :)

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid