Image of Ton Hermans

Hallo, ik ben totaal 3 keer positief getest op Covid19. April 2020, december 2020 en februari 2021.

Ondanks dat ik niet echt symptomen had, kreeg ik wel veel klachten. Geheugen problemen, geen reuk en smaak en vooral geen conditie cq. Longinhoud.

Ik kwam terecht bij de Long Covid19 poli in Venlo. Daar had ik in juni 2021 en in februari 2022 dus 2 keer een controle met onderzoek. De KNO-arts kon niets constateren en beide keren rook ik niets tijdens de testen. Ook de internist heeft beide keren niets kunnen vinden en wees op de herkenbare signalen en hun onmacht mbt. Covid19.

Bij de longarts bleek bij de laatste test in februari dat mijn spierkracht van de longen nog minder was geworden dan in juni 2020. Maar ook hij had geen oplossing. Dus werd ik uitgeschreven bij deze poli. Indien er nieuwe medische ontwikkelingen zijn zal ik benaderd worden. Conditioneel ben ik goed geholpen door mijn fysiotherapeute.

Geheugenproblematiek is met hulp van een ergotherapeute zodanig verbeterd dat ik weer logischer handel. Maar weet niet wat 2 dagen geleden gebeurde. Dus alles in de mobiel zetten en terugkijken.. ik leef vooruit. 

In juni dit jaar vertelde mijn fysiotherapeute dat er een andere cliënt was die nog meer longklachten had dan ik. Zij had Nanotherapie gedaan en kon weer bijna alles. Een week later gesprek gehad met mijn huisarts. Ook zij had van deze therapie gehoord en ook zij kende iemand die met die therapie geholpen was.

Dus ik met de nodige scepsis afspraak gemaakt bij een Nano Cellcare therapeut.

Na één behandeling is het alsof mijn longen weer optimaal functioneren. Moest ik tot die behandeling thuis op de trap met 13 treden 2 keer stoppen en kon ik met wandelen maximaal nog 4 kilometer lopen met zeker 12 stops of vaker meer.. Nu loop ik weer gemakkelijk 8 tot 10 kilometer zonder blokkades en trappen loop ik zelfs (voor de lol) soms 2 keer op en af.

Natuurlijk zal deze therapie niet bij iedereen (zo snel) aanslaan. Maar het wordt vanuit de medische wereld niet gepromoot omdat het niet wetenschappelijk is aangetoond. Maar wetenschappelijk aangetoonde behandelingen werken ook niet bij iedereen.

Dus mijn advies:

Heb je na Long Covid19 longklachten c.q. conditionele beperkingen dan adviseer ik jullie om eens te kijken of er een Nano therapeut is en probeer het.

Mijn therapeut deed de 1e behandeling gratis omdat hij het wil promoten. 

IK voel mij herboren en doe weer alles en dat telt 

Je bent nog niet ingelogd. Log in om te kunnen reageren.

BalansenVoeding 1 jaar geleden

Beste Ton, ik ben blij dat mijn Nano CellCare behandeling zo goed heeft geholpen en zoals u inmiddels weet, bent u niet de enige. Meerdere mensen die bij mij zijn geweest, zijn nu allemaal klachtenvrij. 

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid