Ben jij het afgelopen jaar met corona opgenomen geweest in een ziekenhuis en heb je daarna gerevalideerd in een revalidatiecentrum of verpleeghuis? En wil je jouw ervaring delen voor de ontwikkeling van de richtlijn revalidatiebehandeling van coronapatiënten? Vul dan de vragenlijst in die is ontwikkeld om inzicht te krijgen in wat voor de patiënt belangrijk is in de revalidatiebehandeling na corona. Dit kan nog tot vrijdag 14 mei.

Longfonds werkt samen met de Patiëntenfederatie, het Kennisinstituut van de Federatie Medisch Specialisten en een ervaringsdeskundige aan de ontwikkeling van een richtlijn voor de revalidatiebehandeling van patiënten na corona. Een richtlijn helpt de zorgverlener en de patiënt een goede keuze te maken voor de meest geschikte behandeling. In deze specifieke richtlijn wordt advies gegeven over welk revalidatietraject geschikt is voor coronapatiënten na ziekenhuisopname en hoe dit traject eruit zal zien. Voor de ontwikkeling van deze richtlijn ontvangen we ook graag input van patiënten. Het gaat tenslotte om de zorg die zij moeten krijgen. Help mee bij de ontwikkelingen van deze richtlijn. door jouw ervaringen met ons te delen via de vragenlijst.

De informatie uit de vragenlijst wordt meegenomen bij de ontwikkeling van de richtlijn. Vanzelfsprekend gaan we hier vertrouwelijk mee om.

Vul hier de vragenlijst in. 

Nu je hier bent… Maak jij het mee mogelijk?

Doe mee en doneer eenvoudig via Tikkie zodat we jou en anderen met langdurige coronaklachten op weg kunnen helpen.

Gezichten achter Long Covid