Chef-kok Eric-Jan Wissink

Eet goed voor jezelf: lotgenotencontact via kookworkshops als eten een uitdaging is

Mensen met langdurige coronaklachten kunnen smaak- en geurverlies, spierverlies, slikproblemen en verminderde eetlust ervaren. Het programma ‘Eet goed voor jezelf’ is onderdeel van vierkeerbeter.nl en biedt mensen de mogelijkheid hieraan te werken door middel van lotgenotenbijeenkomsten in de vorm van kookworkshops. Iedereen die deze klachten herkent is welkom, dus ook als je klachten een andere oorzaak hebben dan corona. 

Wil je ervaringen uitwisselen met lotgenoten en tegelijkertijd van een topkok leren hoe je een gepersonaliseerde smaakvolle maaltijd kunt maken? Meld je hier aan voor de kookworkshop op 11 juni 2022, hier vind je ook volgende data. Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Coronaplein.nu en Longfonds ondersteunen dit initiatief van harte. Er zijn geen kosten aan verbonden. 

‘Eet goed voor jezelf’ is een initiatief van het Platform Patiënt en Voeding en Stichting Eten+Welzijn in nauwe samenwerking met de patiëntenorganisaties Reuksmaakstoornis en ICConnect/FCIC en chef-kok Eric-Jan Wissink. 

Nu je hier bent… Maak jij het mee mogelijk?

Doe mee en doneer eenvoudig via Tikkie zodat we jou en anderen met langdurige coronaklachten op weg kunnen helpen.

Gezichten achter Long Covid