De coronapandemie lijkt naar de achtergrond te verdwijnen maar de gevolgen voor tienduizenden Nederlanders die kampen met langdurige klachten na corona (Long Covid ofwel Post Covid) zijn nog steeds erg groot. Om blijvend te leren van mensen met langdurige klachten na corona hebben we opnieuw een online peiling ontwikkeld bedoeld voor iedereen met langdurige klachten na corona.

Met deze peiling willen we als patiëntenorganisatie in kaart brengen wat de klachten van mensen zijn na een coronabesmetting en hoe het verloop is van die klachten. Dus als je heel langdurig klachten hebt, maar ook als je afgelopen jaar een (Omikron) coronabesmetting hebt doorgemaakt. Bovendien willen we deze peiling verspreiden onder (ouders van) kinderen. Daarnaast willen we inzichtelijk maken of mensen de juiste weg vinden naar zorg en behandeling. En hoe het staat met de erkenning en herkenning van hun klachten.

Wil jij ons helpen om beter te begrijpen welke impact Long Covid heeft op jouw leven? Zodat wij passende zorg en onderzoek kunnen aanjagen en jouw belangen beter kunnen behartigen? Deel dan jouw ervaring met ons door het invullen van onze vragenlijst. We houden je via PostCovidnl.nl op de hoogte van de uitkomsten van deze peiling. Naar de vragenlijst

Nu je hier bent… Maak jij het mee mogelijk?

Doe mee en doneer eenvoudig via Tikkie zodat we jou en anderen met langdurige coronaklachten op weg kunnen helpen.

Gezichten achter Long Covid