webinar

PostCovid NL organiseert op donderdag 25 januari 2024 het webinar ‘Post-Covid en Levensvragen’.

Registreer je hier

Voor veel mensen met Post-Covid is hun leven ingrijpend veranderd. Veel is niet meer zoals het was. Mensen met Long Covid worstelen daarom logischerwijs met levensvragen. Hoe ga ik om met relaties? Kan ik ooit weer werken? Ga ik aan kinderen beginnen? Hoe ga ik om met eenzaamheid? Red ik het financieel? 

In het webinar zijn Karianne Hulshof en Karin Meijer te gast. Zij hebben allebei Long Covid en zullen vertellen over waar zij tegenaan lopen als het gaat om levensvragen. Karianne zal ingaan op relaties. Hoe zijn de relaties met de mensen om haar heen veranderd en hoe gaat ze daar mee om? 

Karin kreeg Post-Covid op haar 27e. Iedereen om haar heen dendert door in het leven. Vrienden gaan samenwonen, krijgen kinderen en maken carrière. Hoe ga je daarmee om als je eigen leven wordt beheerst door Long Covid? Welke keuzes heeft zij?

Spreker Wieneke Gerrits begon haar carrière als arts en psychiater, maar ze moest door fysieke beperkingen haar leven aanpassen. Nu begeleidt ze in haar coachpraktijk onder andere mensen die veranderingen moeten aanbrengen in hun leven vanwege onverwachte omstandigheden, zoals een langdurige ziekte. Wieneke zal vertellen over de impact daarvan op iemands leven. Hoe ziet zo’n proces eruit waar iemand doorheen gaat? Ook geeft ze handvatten om aan de slag te gaan met levensvragen. 

Tot slot deelt Corine Troost haar ervaringen en tips over zingeving. Corine heeft ook Post-Covid en heeft - naast haar struggles met levensvragen - haar Post-Covid leven nieuwe betekenis gegeven door bewust met zingeving bezig te zijn.

De gespreksleider is Harald Roelofs, communicatieadviseur namens PostCovid NL, en hij zal het webinar in goede banen leiden. Tijdens het webinar is er de gelegenheid om vragen te stellen. Later kun je op de website van PostCovid NL het webinar terugkijken en de antwoorden op de meeste gestelde vragen vinden.

Registreer je hier

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid