onderzoek zonmw

De regering geeft geld voor wetenschappelijk onderzoek naar Post-Covid. ZonMW is de organisatie die dit onderzoek financiert. Om dit geld goed te besteden zijn de patiëntenorganisatie PostCovid NL en de patiëntgroepen Long Covid Nederland en Kinderen met Long Covid (KLC), gevraagd onderwerpen aan te geven waarvan zij vinden dat het binnen klinisch en zorg-gerelateerd onderzoek onderzocht moet worden. En daarom houden we een peiling onder zoveel mogelijk mensen met Post-Covid. Wat is voor jou belangrijk? Dit helpt ons om de belangrijkste onderzoeksonderwerpen voor patiënten (volwassenen én kinderen) nog beter in beeld te krijgen.

Heb jij Post-Covid of ben je ouder/verzorger van een kind met Post-Covid? Vul dan vóór 12 oktober deze vragenlijst in. Invullen kost 10-15 minuten.

De informatie uit deze peiling, zullen we aanvullen met de kennis die er is bij Long Covid Nederland, Kinderen met Long Covid en PostCovid NL om zo een lijst te maken van onderwerpen waarvan het belangrijk is dat er op korte termijn onderzoek naar wordt gedaan. Deze lijst van onderwerpen zal ZonMw gebruiken voor het uitzetten van een subsidieoproep.

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid