CT scan

Ongeveer 2 maanden na mijn Covid + longontsteking moest ik voor een andere aandoening een CT scan maken in ziekenhuis: volgende is terug te vinden in mijn dossier.
Toevalsbevinding: matglasveranderingen basale longvelden; ihk (doorgemaakte) COVID?

Nooit verder over gesproken omdat het een 'toevalsbevinding' was. Moet ik hier nu nog iets mee 6 maanden na dato?

Laatste bericht:
1 jaar 4 maanden geleden

Na licht herstel toch weer problemen

Hallo allemaal. Ik heb in maart dit jaar COVID gehad . Ben niet echt ziek geweest alleen erg vermoeid . Ik ben na een paar weken weer begonnen met werkend. Nu heb ik sinds een maand of 2 dat ik moeite heb met veel prikkels en ook autorijden gaat niet zelfs als ik ernaast zit . Dan wordt ik benauwd en krijg ik hoofdpijn . Ik heb nu sinds een maand ook fysio . Ik ben dan 2 dagen helemaal op . Ik heb ook 3 jaar geleden een lichte hartinfarct gehad. Kan dit allemaal met elkaar te maken hebben 

gr ursula 

Laatste bericht:
1 jaar 8 maanden geleden

Effect op immuunsysteem 1,5 jaar na infectie

Hallo,

Ik heb de volgende vraag. Ik heb het idee dat ik sinds mijn infectie en herstel van longcovid veel sneller ziek ben. Deze hele lente/zomer heb ik non-stop last van mijn hooikoorts, waar dat eerder maximaal een maand was. Daarnaast ben ik sneller ziek, koortsig of flink verkouden. Ik heb het idee dat mijn immuunsysteem gevoeliger is dan voor de infectie. Dat het sneller en harder optreedt dan het eerder deed, waardoor ik sneller ziek ben en meer last heb van allergieën. Is dit iets wat kan of logisch is? Of heeft het niets met elkaar te maken? 

Laatste bericht:
1 jaar 10 maanden geleden
Image of Koos@2021

niet hersteld van Long-covid, Moet ik mee dan wel laten vaccineren?

Op 2 januari 2022, ben ik posetief getest. 

Hiervan ben ik nog niet hersteld nog. Is het dan wel verstandig om je te laten vaccineren? Ik heb hier heel veel schrik voor dat het alleen maar erger wordt en ik kan al zo weinig.


Laatste bericht:
1 jaar 10 maanden geleden

hoofdpijn!

Beste, eind jan. '22 ben ik besmet geraakt met omikron. Geen zware klachten, wel vermoeidheid, smaakverlies en smaakverlies. Na de negatieve test had ik last van hoofdpijn, geheugenverlies en fysieke vermoeidheid. Dit laatste is geleidelijk hersteld en op dit moment zit ik weer op het oude niveau. Geheugenverlies lijkt helemaal hersteld en de hoofdpijn verdween geleidelijk. Totdat ... ik op 24 juni '22 ben ik geboosterd (met Moderna). Ik had geen klachten van de prik, maar na 4 dagen heb ik weer aanhoudende hoofdpijn met wisselende intensiteit van zeer erg tot soms ook geen hoofdpijn.

Laatste bericht:
1 jaar 11 maanden geleden
Image of Lientje

Druk op oren en borst

Goedendag,

ik ben inmiddels 5 maanden onderweg en heb al een paar weken last van druk op mijn oren in combinatie met druk op de borst. Ook last van mijn linkerarm en schouder en een hoest wat maar niet overgaat. 
Ik heb ruim drie maanden geleden al een ecg gehad, echo hart en inspanningstest. Ook ruim bloedonderzoek. Daar was toen niets uitgekomen. Ik had toen alleen die druk op mijn oren niet.

Laatste bericht:
1 jaar 11 maanden geleden

Heeft u tips voor de pijn in mijn benen en spierzwakte, wat is de oorzaak hiervan

Hallo,

Ik werd 25 januari 2022 ziek en nu,  5 mnd later loop ik met een stok of zit in rolstoel.  Slapen gaat moeizaam, mede ook door pijnlijke benen. Concentratie is weg,lezen,situatie inschatten,drukte,prikkels, vergeetachtig, alles is teveel en lukt niet. Ben niks meer wat ik was. Fysio is nog teveel, heb wel begeleiding van ergo en logo. Hoop zo op tips! Gebruik al supplementen waaronder magnesium en epsom zout voor in bad

Groetjes susan 

Laatste bericht:
1 jaar 11 maanden geleden
Image of Toos 60

witte waas in beide longen

Na 1 jaar nog vermoeid zeker het lopen, nu een ct scan gehad zit er nog heel veel witte waas op beide longen. Hoe erg is dat moet wel een bronscopie laten maken.

Groetjes Toos

Laatste bericht:
1 jaar 11 maanden geleden

Hoe verder?

Beste hulpverlener,

In mei 2021 heb ik covid gehad. 3 weken flink ziek geweest met longontsteking. Naar ziekenhuis gebracht maar te goed voor opname. Met dexamethson naar huis gestuurd en dus thuis uitgeziekt.

Laatste bericht:
2 jaar geleden

Wie diagnosticeert Long Covid

In april 2021 heb ik in het ziekenhuis en op de IC gelegen ( optiflow) i.v.m. corona. Tot vandaag de dag loop ik in het ziekenhuis met heel erg vaak koortsklachten/kortademigheid/pijn in de benen en onvoorstelbare vermoeidheid/ concentratie en geheugenproblemen.  Ik ben inmiddels via de huisarts bij de neuroloog, internist, revalidatie-arts, psychiater en MDL arts geweest incl. allerlei CT scans en men kan het niet vinden.

Laatste bericht:
2 jaar geleden

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid