Jayce06.

waar hulp long covid sinds 28 maart 2021

Ik en mijn mijn man hebben  begin 2021, terwijl wr op de vaccinatie's zaten te wachten  corona opgelopen ! 28 maart werd ik als eerste positief getest, 2 dagen later mijn man.De eerste 10 dagen verliepen redelijk, maar de 10e dag kreeg mijn man koorts en begon een lang verhaal, dat maar niet stopt.

Laatste bericht:
5 maanden 1 week geleden
Geertje10

revalidatiearts PostCovid

Ik ben op zoek naar een revalidatiearts PostCovid.  Dat klinkt simpel, maar dat is het niet. Wie kent iemand?

Laatste bericht:
7 maanden 3 weken geleden
Geertje10

Beschikbare revalidatiearts

Geachte mevrouw, mijnheer,

Ik ben op zoek naar een revalidatiearts voor de behandeling van mijn PostCovidklachten. Volgens mijn huisarts is dat degene die mij kan helpen gezien mijn ziekegeschiedenis.

Kunnen jullie meezoeken naar een revalidatiearts? Iemand met een wachttijd van minder dan 1 jaar? Tot nu toe kom ik die alleen maar tegen. 

Vriendelijke groet, 

Geertje Bouwens

Laatste bericht:
7 maanden 3 weken geleden
Lanjouw

Ik pak ieder griepje mee, is dat normaal?

Hallo,

In Juli 2021 heb ik een corona besmetting gehad. Toen dat in oktober nog niet over was constateerde de huisarts long covid en ben ik doorverwezen naar revalidatietherapie. Nu, zoveel maanden later gaat het heel veel beter, ik merk een stabiele stijgende lijn en minder terugval. 

Echter, iedere verkoudheid en elk griepje pak ik mee. De symptomen zijn heftiger en het duurt langer. Ook merk ik dat op die dagen de covid symptomen weer terug komen. Hoofdpijn, duizeligheid, kortademigheid en vermoeidheid.

Laatste bericht:
8 maanden 1 week geleden
Anna Verschoor…

Covid poli

Goedendag, 

Mijn huisarts wil me doorverwijzen naar een covid poli maar weet niet welke er bij ons in de buurt zit. Ik woon in Noord Holland heeft Amsterdam of Utrecht een multidisciplinaire covid poli?

Mt vriendelijke groet

Laatste bericht:
8 maanden 1 week geleden
Melanie_Scholten

Aflopend contract

Hallo, ik heb 11 maart corona gekregen en ben volledig gevaccineerd. Helaas heb ik sinds die tijd later van erge vermoeidheid, hoofdpijn en hersenmist. Al na 4 weken heb ik aan de bel getrokken en ben ik het herstelprogramma bij de fysiotherapie begonnen. Inmiddels heb ik sinds 2 weken 2-3 week fysio, ga ik morgen naar een ergotherapeute en loop ik bij een homeopathe.

Laatste bericht:
9 maanden 1 week geleden
MarcoWientjes

Hallo, Ik heb januari 2021 corona gehad en 5 weken later een hartinfarct. Inmiddels is het logcovid en ben al een hele tijd aan het revalideren met fysio en ergotherapie. Ik krijg het gevoel dat er in mijn specifieke situatie meer deskundigheid nodig is,

Hallo,

Ik heb januari 2021 corona gehad en 5 weken later een hartinfarct. Inmiddels is het logcovid en ben al een hele tijd aan het revalideren met fysio en ergotherapie. Ik krijg het gevoel dat er in mijn specifieke situatie meer deskundigheid nodig is, dit omdat corona klachten vaak ook op hartklachten lijken. Is er al een (landelijke) werkgroep bezig die hierin verdiept?, is er een specifieke behandeling voor mijn situatie?

mvgr Marco

Laatste bericht:
9 maanden 1 week geleden
Mathis

Komt na verminderen fysieke belasting toch uitblijven effect op de inspanningsklachten in weken erna vaker voor?

Na thuis covid in februari jl. meeste klachten in bovenbenen en verminderde inspanning. Traplopen is al zwaar terwijl voorheen 2-3× per week intensieve sporter. Ondanks nu ruim 3 weken dagelijkse inspanning teruggeschroefd naar vrijwel niets (ong. 10% van wat ik vorige maand nog deed), lijkt het alleen maar slechter te gaan. Komt dit vaker voor?Laatste bericht:
10 maanden 2 weken geleden
marleenanndt

Is een booster tijdens postcovid aan te raden?

Hallo,

ik was volledig gevaccineerd met Pfizer midden juni toen ik op 12 oktober covid kreeg en er ondertussen nog uit lig met werk.

ik lees wisselende verhalen over de werking van een booster terwijl er langdurige covid klachten zijn. Wat is wijsheid?

Groetjes, Marleen Anneveldt 


Laatste bericht:
10 maanden 3 weken geleden
sasrun2

Ik heb 2 1/2 maand geleden corona gehad. Ik heb een gevoel dat ik in een hersensmist bevind in combinatie met duizelijkheid. Ook hele ware vermooidheid aan en af.Wat is er aan te doen?

Ik heb sinds 2 1/2 maand heel last van duizelijkheid en vermooidheid. Als ik veel heb gerust voel ik mij iets weer maar kom vervolgens in een probleem met mijn slapelozeheid die mij vervolgens weer moe maak.Een aantal keren leek het iets beter te gaan maar werd ik helemaal teruggeworpen. Slaappillen voel ik mij nog slechter bij.Wat kan ik doen?

Laatste bericht:
10 maanden 3 weken geleden

Help jij ons?

Doneer via tikkie

Gezichten achter Long Covid