Melanie_Scholten

Aflopend contract

Hallo, ik heb 11 maart corona gekregen en ben volledig gevaccineerd. Helaas heb ik sinds die tijd later van erge vermoeidheid, hoofdpijn en hersenmist. Al na 4 weken heb ik aan de bel getrokken en ben ik het herstelprogramma bij de fysiotherapie begonnen. Inmiddels heb ik sinds 2 weken 2-3 week fysio, ga ik morgen naar een ergotherapeute en loop ik bij een homeopathe.

Laatste bericht:
1 week 3 dagen geleden
MarcoWientjes

Hallo, Ik heb januari 2021 corona gehad en 5 weken later een hartinfarct. Inmiddels is het logcovid en ben al een hele tijd aan het revalideren met fysio en ergotherapie. Ik krijg het gevoel dat er in mijn specifieke situatie meer deskundigheid nodig is,

Hallo,

Ik heb januari 2021 corona gehad en 5 weken later een hartinfarct. Inmiddels is het logcovid en ben al een hele tijd aan het revalideren met fysio en ergotherapie. Ik krijg het gevoel dat er in mijn specifieke situatie meer deskundigheid nodig is, dit omdat corona klachten vaak ook op hartklachten lijken. Is er al een (landelijke) werkgroep bezig die hierin verdiept?, is er een specifieke behandeling voor mijn situatie?

mvgr Marco

Laatste bericht:
1 week 5 dagen geleden
Mathis

Komt na verminderen fysieke belasting toch uitblijven effect op de inspanningsklachten in weken erna vaker voor?

Na thuis covid in februari jl. meeste klachten in bovenbenen en verminderde inspanning. Traplopen is al zwaar terwijl voorheen 2-3× per week intensieve sporter. Ondanks nu ruim 3 weken dagelijkse inspanning teruggeschroefd naar vrijwel niets (ong. 10% van wat ik vorige maand nog deed), lijkt het alleen maar slechter te gaan. Komt dit vaker voor?Laatste bericht:
1 maand 2 weken geleden
marleenanndt

Is een booster tijdens postcovid aan te raden?

Hallo,

ik was volledig gevaccineerd met Pfizer midden juni toen ik op 12 oktober covid kreeg en er ondertussen nog uit lig met werk.

ik lees wisselende verhalen over de werking van een booster terwijl er langdurige covid klachten zijn. Wat is wijsheid?

Groetjes, Marleen Anneveldt 


Laatste bericht:
1 maand 3 weken geleden
sasrun2

Ik heb 2 1/2 maand geleden corona gehad. Ik heb een gevoel dat ik in een hersensmist bevind in combinatie met duizelijkheid. Ook hele ware vermooidheid aan en af.Wat is er aan te doen?

Ik heb sinds 2 1/2 maand heel last van duizelijkheid en vermooidheid. Als ik veel heb gerust voel ik mij iets weer maar kom vervolgens in een probleem met mijn slapelozeheid die mij vervolgens weer moe maak.Een aantal keren leek het iets beter te gaan maar werd ik helemaal teruggeworpen. Slaappillen voel ik mij nog slechter bij.Wat kan ik doen?

Laatste bericht:
1 maand 3 weken geleden
ingeboha

Verhoogde hartslag tijdens rustig wandelen + hogere bloeddrk

Dag ik heb twee maanden geleden corona gehad het was als een soort griepje. drie weken daarna ging ik weer wandelen zoals altijd. hartslag naar 135 bpm. sindsdien heel rustig gedaan: twee keer long COVID fysio gehad waarna ik uitgeput was dus daarmee gestopt. ik wandel nu 1x  11 minuten en ‘s middags 1x 7 minuten eens in de zoveel dagen doe ik er minuutje bij maar als ik ook maar enigszins richting de 5 km/h ga, gaat mijn hartslag richting 120 bpm (dit lag vroeger tussen de 80 en 90 bpm dit weet ik vanwege mijn Apple Watch die voor covid ook al had ).

Laatste bericht:
2 maanden geleden
Sher93

Hersenmist/brainfog ervaringen?

Hoi!


Even een berichtje, niet over mezelf maar mijn partner. Wij hebben begin maart samen covid gehad. Allebei 1 a 2 weken ziek geweest met 2 dagen koorts en verkouden, niet fit gevoel.

Daarna gingen we allebei weer opwaarts. Bij mij bleef dat zo, maar na een goed weekend kreeg mijn partner last van duizeligheid en vermoeidheid. Zoals hij zelf omschrijft, alsof je dronken bent.

Laatste bericht:
2 maanden 1 week geleden
J.M.

Long covid en schildklier

Hoi,

ik heb de auto-imuunziekte van Hashimato. ik slik hiervoor Thyrax. Ik kamp nu 3 maanden met covid klachten, als het niet goed gaat heb ik last van een heel gejaagd en onrustig gevoel in mijn longen en hartstreek en van hoofdpijn. Dit gevoel krijg ik ook door inspanningen met mijn brein.

Laatste bericht:
2 maanden 1 week geleden
Hoevenberg

Vreselijke spierpijnen na corona

Begin dit jaar 2022 heb ik Corona opgelopen. Enorme keelpijn, hoesten en snotteren en lage rugpijn. Vier weken na mijn quarantaine sportte ik 4a 5 keer per week. Had wel meer spierpijn dan normaal maar was te doen. Half februari kreeg ik enorme spierpijnen beginnend in de benen, dat werd minder bij bewegen, echter heb je heel snel weer verzuring. Bloedonderzoek via huisarts gaf aan dat de bloedwaarden goed zijn. Advies fysio. Inmiddels heb ik fysio. Heb nu 4 weken 2x per week fysio dat helpt iets. Nu heb ik ook al drie weken pijn in armen en vooral schouders.

Laatste bericht:
2 maanden 3 weken geleden

Nu je hier bent… Maak jij het mee mogelijk?

Doe mee en doneer eenvoudig via Tikkie zodat we jou en anderen met langdurige coronaklachten op weg kunnen helpen.

Gezichten achter Long Covid