Heb je met een longaandoening een grotere kans om ziek te worden door corona? Word je ernstiger ziek dan mensen zonder een chronische longziekte? En wat zijn de mogelijke gevolgen op de lange termijn? Voor veel mensen met een longziekte is de huidige coronacrisis een extra spannende tijd, die gepaard gaat met onzekerheden. Voor hen, hun naasten en andere belangstellenden organiseerde het Longfonds een gratis Webinar met als thema: ‘Gevolgen van COVID-19 voor mensen met een longziekte’ 

Dr. Frits Franssen (foto), longarts bij CIRO en MUMC+, gaf tijdens deze digitale bijeenkomst een lezing over de gevolgen van het coronavirus op mensen met een longziekte. Hij besprak daarin verschillende corona-gerelateerde onderwerpen en beantwoordde vragen van de deelnemers.

Webinar gemist?

Kijk het hieronder terug. En bekijk het overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden tijdens dit webinar op longfonds.nl/webinar-dr-frits-franssen. Daar vind je ook meer informatie over andere webinars die Longfonds organiseert. 

Externe video URL

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid