Sprekers webinar

Hoe ga ik om met langdurige coronaklachten, ook wel Long Covid of Post-Covid? Waar komen ze vandaan en wat kan ik eraan doen? Deze vragen kwamen aan bod tijdens het webinar van 1 maart over herstel na corona. Heb je het webinar gemist? Kijk het terug onderaan deze pagina.

Tijdens het webinar werden vanuit verschillende invalshoeken ervaringen en tips gedeeld over het herstel na corona. Een ervaringsdeskundige (Marjanne Piena), revalidatiearts (Paulien Goossens), ergotherapeut (Sabine van Erp) en fysiotherapeut (Robert Saarloos) gaven naast hun ervaringen ook antwoord op vragen van de kijkers. Dit leverde veel reacties van herkenning op bij de deelnemers: ‘Zoveel herkenning en tips meegekregen. Fijn dat dit er was en voor wie het niet heeft gezien de moeite waard om terug te kijken.'

Dit webinar is in samenwerking met Chronisch ZorgNet georganiseerd voor mensen met langdurige coronaklachten. Daarnaast is het programma ook interessant voor hun naasten, zorgverleners en andere belangstellenden.

Terugkijken

Externe video URL

Bekijk de presentatie terug.

De meest gestelde vragen uit het webinar met antwoorden vind je hier.

Bekijk alle andere webinars over Long Covid

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid