15 dagen geleden corona gehad. Veel last gehad van benauwdheid door mijn astma. Een kuur en prednison gehad en nagekeken in het ziekenhuis. Nu nog veel klachten moe, benauwdheid, snelle hartslag, verhoging, weinig reuk en smaak, en spierpijn en slap voelen. Ook snel hoofdpijn. Ook veel afgevallen. De kleine dingen is al te veel. Dat merk ik aan mijn temperatuur en hartslag. Door de huisarts doorgestuurd naar fysiotherapeut. Ik vraag mij echt af wanneer knap ik op en hoe verder. 

Longfonds Advieslijn
Zorgprofessional
1 jaar geleden

Beste Patje78,

Wat vervelend dat je nog zoveel klachten hebt. De klachten na corona kunnen heel uiteenlopend zijn en zijn per persoon verschillend. Ze kunnen helaas lang aanhouden. Je bent zeker niet de enige met deze symptomen. Fijn dat de huisarts je heeft doorgestuurd naar de fysiotherapeut. Die kan goed ondersteunen om je conditie weer langzaam op te bouwen. 

Via volgende link kom je bij een algemeen overzicht van de meest voorkomende klachten: Klachten na corona | PostCovid NL (klik op de puntjes op het poppetje).

Eventueel is het mogelijk om individuele support te krijgen. Kijk hiervoor op de site van C-support: C-support | Wij ondersteunen mensen met langdurige corona klachten.

Veel sterkte en beterschap. 

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid