Ook andere organisaties geven in webinars informatie en advies over Long Covid. Via deze pagina kun je een deel van deze webinars terugkijken. 

Benieuwd naar de webinars van PostCovid NL? Bekijk onze webinars over Long Covid.

Terugkijken webinar: Vermoeidheid, energie en werken: hoe ga je hiermee om?

Heb je Q-koorts, Long Covid, Lyme of een andere infectieziekte? En last van vermoeidheid en verminderde energie, ook in je werk? ‘SterQ aan het Werk’ organiseerde een webinar met als doel het versterken van de grip op je (werkende) leven. 

Van een ervaringsdeskundige en van voorlichter en trainer Annemiek De Crom krijg je praktische tips hoe om te gaan met vermoeidheid, energie en werk. Zij geven inzicht in de soorten van vermoeidheid en wat je zelf hieraan kunt doen.

Kijk het webinar terug

Terugkijken webinar: UWV, verzekeringsarts en wet poortwachter: wat moet ik weten als werknemer?

Heb je Q-koorts, Long Covid, Lyme of een andere infectieziekte? Ben je in loondienst? En heb je te maken met (langdurig) verzuim van je werk en loop je tegen allerlei vragen aan? ‘SterQ aan het Werk’ organiseerde een webinar met als doel het versterken van de grip op je (werkende) leven. 

Van een ervaringsdeskundige en van arbeidsdeskundige Marian Walraven hoor je wat er allemaal op je pad komt als je ziek wordt en langdurig verzuimt en krijg je handige tips hoe hiermee om te gaan. 

Kijk het webinar terug

Terugkijken AOb-webinar long covid onderwijspersoneel 

Welke gevolgen heeft long covid voor je werk en voor je gezondheid? Daarover organiseerde de AOb een webinar op 7 april 2022.

Kijk het webinar terug

Terugkijken webinar: Werk en inkomen: waar heb ik recht op als ik ziek ben. 

Heb je Q-koorts, Long Covid, Lyme of een andere infectieziekte? Werk je, en maak je je zorgen over je inkomen, of weet je niet waar je terecht kunt voor hulp? ‘SterQ aan het Werk’ organiseerde een webinar met als doel het versterken van de grip op je (werkende) leven. 

Van een ervaringsdeskundige en van arbeidsjurist Karen Wever hoor je meer over loondoorbetaling bij ziekte, wat passende arbeid is en over wat er gebeurt als je loondienstverband ophoudt na 2 jaar ziekte. En hoe het zit met tijdelijke contracten als je ziek wordt?  

Kijk het webinar terug 

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid