Ook andere organisaties geven in webinars informatie en advies over Long Covid. Via deze pagina kun je een deel van deze webinars terugkijken. 

Benieuwd naar de webinars van Longfonds? Bekijk onze webinars over Long Covid.

Terugkijken webinar: Vermoeidheid, energie en werken: hoe ga je hiermee om?

Heb je Q-koorts, corona (long covid), Lyme of een andere infectieziekte? En last van vermoeidheid en verminderde energie, ook in je werk? ‘SterQ aan het Werk’ organiseerde een webinar met als doel het versterken van de grip op je (werkende) leven. 

Van een ervaringsdeskundige en van voorlichter en trainer Annemiek De Crom krijg je praktische tips hoe om te gaan met vermoeidheid, energie en werk. Zij geven inzicht in de soorten van vermoeidheid en wat je zelf hieraan kunt doen.

Kijk het webinar terug

Terugkijken webinar: UWV, verzekeringsarts en wet poortwachter: wat moet ik weten als werknemer?

Heb je Q-koorts, corona (long covid), Lyme of een andere infectieziekte? Ben je in loondienst? En heb je te maken met (langdurig) verzuim van je werk en loop je tegen allerlei vragen aan? ‘SterQ aan het Werk’ organiseerde een webinar met als doel het versterken van de grip op je (werkende) leven. 

Van een ervaringsdeskundige en van arbeidsdeskundige Marian Walraven hoor je wat er allemaal op je pad komt als je ziek wordt en langdurig verzuimt en krijg je handige tips hoe hiermee om te gaan. 

Kijk het webinar terug

Terugkijken AOb-webinar long covid onderwijspersoneel 

Welke gevolgen heeft long covid voor je werk en voor je gezondheid? Daarover organiseerde de AOb een webinar op 7 april 2022.

Kijk het webinar terug

Nu je hier bent… Maak jij het mee mogelijk?

Doe mee en doneer eenvoudig via Tikkie zodat we jou en anderen met langdurige coronaklachten op weg kunnen helpen.

Gezichten achter Long Covid