Praten met iemand die begrijpt wat je meemaakt kan helpen om jouw situatie beter te begrijpen en te verwerken. Daarom biedt PostCovid NL bijeenkomsten om elkaar te ontmoeten. Dit zijn zelfsupportgroepen waarin ongeveer acht mensen met langdurige klachten na corona ervaringen delen over het omgaan met de gevolgen hiervan. Het doel is op een positieve manier van elkaar te kunnen leren om er beter mee om te gaan. En om zo elkaars steun te ervaren.

Zelfsupportgroepen

PostCovid NL biedt drie soorten zelfsupportgroepen: 

Vanuit PostCovid NL worden de eerste bijeenkomsten van deze groepen begeleid door een gespreksbegeleider. Na drie bijeenkomsten is het de bedoeling dat de groep zelfstandig verder gaat. Dit geldt ook voor de online groepen; al kan daar het aantal begeleide bijeenkomsten iets hoger zijn (max. vijf keer). De gespreksbegeleider zal dit voorbereiden met de groep.

PostCovid NL biedt ook een veilig online forum om met andere mensen met Long Covid in gesprek te gaan. Je kunt hier een account aanmaken.

Je kunt je hieronder opgeven voor bijeenkomsten op locaties in Nederland en online bijeenkomsten. Dit aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe en bestaande locaties.

Bijeenkomsten

Kies hier de bijeenkomst die bij jou past. Je ziet de plaats en startdatum van de eerste bijeenkomst. Daarna volgen er nog twee bijeenkomsten. Voor hersenletsel nog vijf bijeenkomsten.

Bekijk op de Bijeenkomsten PostCovid NL op een locatie 
of Bijeenkomsten gericht op cognitieve problemen, alle data en tijden.
Welk type bijeenkomst wil je bijwonen?
Je kunt hier kiezen voor een bijeenkomst georganiseerd van PostCovid NL of een bijeenkomst georganiseerd door Hersenletsel.nl, die meer gericht is op cognitieve problemen.
 

Vul hier jouw gegevens in

Adresgegevens
Telefoonnummer wordt alleen gebruikt bij calamiteiten en voor plannen afspraken/ begeleiden groep
 

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het gebruik van jouw persoonsgegevens om je te informeren over onze activiteiten, producten en diensten door PostCovid NL. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

Help jij ons?

Doneer via tikkie

Gezichten achter Long Covid