Praten met iemand die begrijpt wat je meemaakt kan helpen om jouw situatie beter te begrijpen en te verwerken. Daarom biedt PostCovid NL met bijeenkomsten om elkaar te ontmoeten. Dit zijn zelfsupportgroepen waarin ongeveer acht mensen met langdurige klachten na corona ervaringen delen over het omgaan met de gevolgen hiervan. Het doel is op een positieve manier van elkaar te kunnen leren om er beter mee om te gaan. En om zo elkaars steun te ervaren.

PostCovid NL biedt drie soorten zelfsupportgroepen: 

Ook biedt PostCovid NL een veilig online forum om met andere mensen met Long Covid in gesprek te gaan. Je kunt hier een account aanmaken.

Op dit moment is er een wachtlijst voor de online bijeenkomsten. We hopen deze in maart 2023 weer aan te kunnen bieden. Je kunt je hieronder opgeven voor bijeenkomsten op locaties in Nederland.

Bijeenkomsten

Kies hier de bijeenkomst die bij jou past. Je ziet de plaats en startdatum van de eerste bijeenkomst. Daarna volgen er nog twee bijeenkomsten. Voor Bijeenkomsten gericht op cognitieve problemen volgen nog vijf bijeenkomsten.

Bekijk op de Bijeenkomsten PostCovid NL op een locatie of Bijeenkomsten gericht op cognitieve problemen, alle data en tijden.
Welk type bijeenkomst wil je bijwonen?
Je kunt hier kiezen voor een bijeenkomst georganiseerd van PostCovid NL of een bijeenkomst georganiseerd door Hersenletsel.nl, die meer gericht is op cognitieve problemen.

Vul hier jouw gegevens in

Adresgegevens

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het gebruik van jouw persoonsgegevens om je te informeren over onze activiteiten, producten en diensten door PostCovid NL. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

Nu je hier bent… Maak jij het mee mogelijk?

Doe mee en doneer eenvoudig via Tikkie zodat we jou en anderen met langdurige coronaklachten op weg kunnen helpen.

Gezichten achter Long Covid